Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Colofon

Colofon

Uitgever

Applinet
René Pijlman
D.L. Hudigstraat 45
1019 TR  Amsterdam
KvK: 80540910

Contact

Lees voor je contact opneemt ajb eerst de veelgestelde vragen aan de uitgever. Commentaar op de inhoud van Lancelots kun je plaatsen in het forum.

Adverteren

Zie de informatie voor adverteerders.

Linken naar Lancelots

Link naar Lancelots met een grafische button.

Redactie

 • Niels Arts studeerde geschiedenis en volgde daarna de Cursus Wetenschapscorrespondentie te Amsterdam. Vervolgens ging hij aan de slag als freelancer voor verschillende tijdschriften, websites en bedrijven. In 2006 richtte hij een mediabedrijf op voor jonge freelancers: Arts Mediaproducties.
 • Ysolde Bentvelsen is classica en beëdigd vertaalster Engels. Zij legt zich toe op het redigeren, vertalen en schrijven van teksten over mens en organisatie, de mysteriën van de ICT en andere wetenswaardigheden.
 • Janine Bruinooge studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Ze schrijft als freelance journaliste voor diverse tijdschriften waaronder culinaire-, film & televisie- en carrièrebladen. Van juni t/m augustus 2006 is ze behalve als redacteur, ook als projectleider actief geweest voor Lancelots.
 • Vera van Dijk studeerde Engelse Taal en Cultuur. Ze werkt als freelance tekstschrijver en vertaler voor verschillende opdrachtgevers.
 • Maarten van Genuchten zet als eindredacteur de puntjes op de i van Lancelots. Hij is bezig met de master Nieuwe Media aan de Universiteit van Amsterdam, en oriënteert zich met Lancelots tegelijkertijd op de mogelijkheden van het freelance-bestaan.
 • Mariëlle de Groot studeerde ooit af als econoom. Daarna deed ze een post-doctorale opleiding Journalistiek. Kluste zij er sinds 2005 nog vrolijk wat bij, sinds 1 mei 2006 staat zij volledig op eigen benen als Marielle Schrijft. En dat bevalt haar opperbest. Ze combineert haar eerste stappen als échte freelancer met het schrijven van artikelen daarover. Dat sluit prima aan bij haar specialisaties: schrijven over persoonlijke en organisatieontwikkeling.
 • Cindy Kamstra werkte van 2007 tot 2019 als freelancer onder de handelsnaam Cintekst. Ze schreef informatieve en journalistieke teksten, vooral voor internet.
 • Irene Koot werkte na haar studie Journalistiek & Voorlichting in vaste dienst op de media-afdeling van een culturele organisatie. Als (eind)redacteur hield ze zich bezig met zowel print- als digitale media. In 2004 begon ze voor zichzelf. Onder de naam IK Communicatie werkt ze voor verschillende opdrachtgevers als tekstschrijver/redacteur en verricht ze pers- en publiciteitswerkzaamheden.
 • Isabelle Langeveld heeft het concept van Lancelots ontwikkeld, samen met Suzanne van Stratum, en is redacteur van de site. Als projectleider organiseerde ze de eerste Lancelots Academy-dag. Via haar bureau Helder & Wijzer geeft Isabelle trainingen, ontwikkelt zij (digitaal) studiemateriaal en verricht zij als freelancer allerlei diensten voor uitgevers met fondsen voor het Hoger Onderwijs.
 • Marieke van Osch werkte na haar studie Nederlandse taal- en letterkunde jarenlang als redacteur bij educatieve uitgeverijen. Sinds 2005 werkt zij als freelance redacteur/tekstschrijver onder de naam Broodtekst redactie.
 • Marieke van Oosterhout volgde de hbo-opleiding Personeel en Arbeid. Na haar studie heeft ze een aantal jaren gewerkt op de afdeling Opleidingen van een grote retailorganisatie. In deze functie schreef ze onder andere het studiemateriaal van een tweetal mbo-opleidingen. Begin 2006 is ze voor zichzelf begonnen en werkt ze als freelance tekstschrijver voor verschillende opdrachtgevers.
 • René Pijlman werkte 6 jaar als freelance ICT-consultant/projectmanager en bemoeide zich regelmatig met de inhuur van andere freelancers bij zijn opdrachtgevers. Ondertussen maakte hij een website en ontwikkelde hij zich gaandeweg tot Internetuitgever. Nu treedt hij met zijn bedrijf Applinet zelf op als opdrachtgever van freelance projectleiders, tekstschrijvers en vormgevers.
 • Suzanne van Stratum is de projectleider van het schrijfteam van Lancelots. Ze werkt al sinds 1997 fulltime als freelancer en hoopt dat dat nog lang zo blijft. Haar bedrijf heet In de Regel. Ze ontwikkelt lesmateriaal, is auteur van een aantal studieboeken en ze geeft trainingen op het gebied van communicatie. In het freelanceschap kan ze haar creativiteit, onafhankelijkheid en hang naar afwisseling goed kwijt.
 • Erik Weijers is sinds 2004 freelance wetenschapsjournalist en tekstschrijver onder de naam Tekstbureau Radix. Dit bevalt hem zo goed, dat hij met heilig vuur het freelance-evangelie predikt. Hij heeft al enkele bekeerlingen gemaakt...

Auteurs

 • Susanne Biemans is zelfstandig trainer, coach en loopbaanadviseur, onder de naam Congruens loopbaanadvies, communicatiecoaching en gedragstraining.
 • Annedien Hoen levert creatief-strategisch advies, onder andere aan zelfstandig ondernemers. Op uitnodiging van Lancelots schreef ze een reeks artikelen met 10 creatieve ideeën voor een freelance-praktijk.
 • Bianca Kuijpers werkte op communicatie-afdelingen van grote bedrijven en startte daarna haar tekstbureau Woord!. Voor Lancelots schreef ze een aantal artikelen over subsidies voor ondernemers.
 • Lida Nijgh is actief als trainer, coach en schrijver op het gebied van methodisch handelen, communiceren en reflecteren.
 • Anja van Ginneken schrijft artikelen rondom wetenschap en techniek, gezondheid, alternatieve thema’s, werk en inkomen, en internet. Voor Lancelots schreef zij enkele artikelen over passief inkomen en het overbruggen van een periode zonder opdrachten.
 • Monique van Rijn en Cindy Bergenhenegouwen werken samen in communicatiebureau Stam+twee. Voor Lancelots schreven zijn het artikel over onderhandelen.

Adviseurs

 • Alfred Cohen van RAAD Amsterdam adviseert Lancelots bij onderwerpen op fiscaal en administratief gebied.
 • Olaf van der Linden is advocaat en adviseerde Lancelots bij juridische onderwerpen.

Vormgeving

Webdesign: Conk.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van deze website berusten bij Applinet of bij zijn licentiegevers of adverteerders, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website te verveelvoudigen, te bewerken of openbaar te maken in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Applinet.

Privacybeleid

De uitgever hanteert zijn privacybeleid voor Lancelots, waarin o.a. het gebruik van cookies, webbeacons en persoonsgegevens is geregeld.

Techniek

Deze website maakt gebruik van het open source Content Management Systeem Plone en het forumsysteem vBulletin.

Een willekeurige UUID die wordt gebruikt bij het monitoren van deze website: 5b1be3f9-85cf-4af4-96ab-e843d2f091b6.

http://www.lancelots.nl/colofon Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren