Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home

RSS
Ga terug   Lancelots Forum - Voor freelancers > Weblogs > Adine Versluis

Mededelingen

Dit artikel waarderen

Nieuw: genieten van VrouwZine

"Nieuw: genieten van VrouwZine" naar Tweet this versturen "Nieuw: genieten van VrouwZine" naar Google Bookmarks versturen
26 februari 2009 geplaatst om 19:42 door Adine Versluis

'Je hebt het steeds drukker met werk, gezin en vriendinnen. Toch zou je niets van dit alles willen missen. Vandaar dat VrouwZine je maandelijks op de hoogte houdt van alles wat voor jou echt belangrijk is. Of juist over dingen die er niet toe doen, maar het leven wel zo leuk maken. In VrouwZine lees je elke maand interviews, reportages en achtergronden op het gebied van mode, reizen, relaties, maatschappelijke issues, vriendschappen, familie en carriŤre. Voel je vrouw met VrouwZine.'

Achter dat kleine berichtje
op de landingpage van VrouwZine schuilt een heel nieuwe wereld: in maart verschijnt namelijk de eerste editie van VrouwZine. Vol met leuke artikelen, nieuwtjes, testen en tips die te maken hebben met werk, sport, gezondheid, relaties, beauty; kortom, met leven.

Tekst&
was verantwoordelijk voor de volledige tekstuele vulling van het tijdschrift. Een uitdaging! De zoektocht naar interessante onderwerpen en nieuwtjes hebben geleid tot een ontzettende uitbreiding van contacten. In de eerste editie kun je dan ook je hart ophalen: van artikelen over het nut van stresscounseling (met medewerking van Wendy Mozes van WeMo Stresscounselling) tot de leukste uittips van maart en van de nieuwste zelfhulpboeken tot motiverende columns, van onder andere Ditta van Vark-Beun van De Waterspiegel.

Nog geen lid? Aanmelden
kan eenvoudig via internet. Je betaalt alleen de verzendkosten en krijgt VrouwZine maandelijks thuisgestuurd. Wel lid? Dan ben je van harte uitgenodigd om hier (of via ons contactformulier) je reactie en tips voor de volgende editie achter te laten!
Geplaatst inZonder categorie
Bekeken 11242 Reacties 0
Totaal aantal reacties 0

Reacties

 
Totaal aantal trackback-signaleringen 0

Trackback-signaleringen

 

Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:26.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Lancelots Copyright © 2006-heden, Applinet en licentiegevers, Colofon